Ford Trucks uzvar lielā mērā, Toyota cīnās ar Honda jauno MotorTrend rangu atjauninājumā

Viņi saka, ka vienīgā nemainīgā ir izmaiņas, un mēs to redzam daudz mūsu jaunākajā MotorTrend Ultimate Car Rankings atjauninājumā. No Ford kravas automašīnas uzvarām līdz vecam iecienītam luksusa SUV, kas atguva savu #1 statusu, mūsu tikko atjauninātie reitingu rezultāti vietnē motortrend.com/cars/ parāda labākos jaunos automobiļus šobrīd.
Izpētiet klasifikāciju, lai redzētu, kā realitāte atbilst vecajiem stereotipiem par to, kuri modeļi ir labi 51 segmentā, sākot no SUV un luksusa automašīnām līdz sedaniem un elektriskajām automašīnām. Tā kā Ultimate Car Rankings svin savu ceturto dzimšanas dienu, mēs pastāvīgi atjauninām datus no mūsu testa komandas, drošības organizācijām un mūsu rūpīgajiem pārskatiem.

Uzvar Ford kravas automašīna
Mēs mīlam Maverick. Pat pirms 2025. gada Maverick atjauninājumiem oriģinālā mazā kravas automašīna aizrāva mūsu sirdis, un mēs esam pilnībā izmantojuši to, ko esam iegādājušies sev. Kamēr Maverick ir mūsu 1. mazā kravas automašīna, atjauninātais 2024. gada Ford F-150 ir mūsu pirmais pilna izmēra kravas automobilis. Tomēr ar viesuļvētru aprīkotais Ram 1500 ir piekāpies. Kādreiz mūsu kravas automašīna Nr. 1 2024. gada sākumā Ram bija nokritusi uz ceturto vietu. Taču, jo vairāk mēs pārbaudām pikapu ar jaudīgajiem I-6 dzinējiem, jo ​​vairāk mums tas patīk — un tagad tas ir otrajā vietā.
Pēc nesen veiktā vidēja izmēra kravas automašīnu salīdzinājuma Ford Ranger pārspēja mūsu kādreizējo gada kravas automašīnu Chevrolet Colorado. Reitingā tas ir tas pats stāsts. Ford Ranger noslīdēja uz pirmo vietu vidēja izmēra kravas automašīnu segmentā, tikai apsteidzot arī stabilos Colorado un GMC Canyon.
Tātad, lai gan Ram ieņem pirmo vietu abos mūsu lieljaudas kravas automašīnu segmentos, tas ir tīri slaucīt Ford no maziem līdz pilna izmēra kravas automobiļiem.